Valikko Sulje

Tietoa yrityksestä

Tulin töihin Jämsän Tili-Ranta Ky:hyn 2013.
Vajaan parin vuoden kuluttua aloimme silloisen omistajan kanssa kypsytellä ajatusta yrityskaupoista. Ajatus konkretisoitui kesällä 2015 ja Tili-Rannan liiketoiminta siirtyi perustamani Hietatilit Oy:n omistukseen. Olen toiminut taloushallinnon tehtävissä likimain koko työurani, vaikka muitakin ammatteja olen ehtinyt kokeilla.

Taloushallinnon ammattitutkinnon opintoja suorittaessani hakeuduin tilitoimistotyön pariin, ja koin alan ja  ympäristön vahvasti omakseni. Tili-Rannassa  aloittaessani en arvannut kohta olevani itse yrittäjänä, mutta  kehityskulku tähän pisteeseen tapahtui niin luontevasti, että liekö asiat muulla tavoin olisi voineet mennäkään. Hietatilit Oy jatkaa näin vuonna 1993 perustetun eli Jämsän pitkäikäisimpiin kuuluvan tilitoimiston tarinaa.

Asiakaskuntamme koostuu pääosin Jämsän ja lähiseudun pk-yrityksistä ja yhdistyksistä, mutta yhtä sujuvasti palveluja  tuotetaan myös muissa maakunnissa toimiville asiakkaille.
Asiakkainamme on monipuolisesti eri toimialojen yrityksiä, kauneudenhoitopalveluista rakennusurakointiin, joten kokemusta on kertynyt lähes alan kuin alan  erityisominaisuuksista, kirjanpidollisista seikoista sekä palkkahallinnosta.

– Irina Hietala